#263: Ankerpunkter – en gamechanger for din styrketræning?

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

I nogle øvelser er ankerpunkter en gamechanger.

Og det mener vi faktisk. At bruge ankerpunkter (eller “anchors” som begrebet også kaldes) til at forbedre øvelsen, er et princip du allerede benytter dig af uden at tænke over det, på en lang række øvelser.

Pulldowns, leg curls og brystpres er alle øvelser der ville være langt dårligere, hvis ikke de gjorde brug af udstyr til at skabe stabilitet omkring bevægelsen.

Og dette princip kan du også bruge på flere andre øvelser til at gøre dem mere effektive til at træne en given muskel. Det giver vi dig en masse tips til i denne podcast (med videodemonstration indover i Spotify og på YouTube), hvor du får en masse praktiske øvelsesjusteringer til din styrketræning.

Se med, og få masser af nye redskaber i din værktøjskasse til træning for muskelopbygning og styrke.

Køb en t-shirt og støt podcasten:
https://styrkmig.dk/vare/styrk-t-shirt/

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top