#259: “Der findes ikke sund eller usund mad” – så simpelt er det ikke!

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Camilla Andersen.

“Der findes ikke sunde eller usunde fødevarer”, har du måske læst.

Så simpelt er det bare ikke. Det ændrer nemlig ikke på, at der findes en lang række fødevarer, som verden havde været bedre foruden.

Men nu er de her “desværre”, og det må vi forholde os til.

I denne podcast er det tid til nogle nuancer, og derfor snakker Camilla og jeg om det misforståede udsagn, “der findes ikke sunde og usunde fødevarer”, og hvad det i virkeligheden betyder.

… Samt hvordan du rent faktisk kan navigere i en verden af uendelige og fristende madvarer, når først du har fået denne information.

Køb en t-shirt og støt podcasten: https://styrkmig.dk/vare/styrk-t-shirt/

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top