#254: Sådan kommer du godt igennem påskefrokosten

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Camilla Andersen.

Påskefrokost, buffet og bedsteforældre der viser dine børn omsorg med (for meget) slik.

Der er rigeligt med festlige lejligheder og højtider, som føles uløseligt forbundet med store mængder mad.

Og hvis du ved hver en sådan lejlighed vælger helt at “give slip”, så kan det give problemer. Der venter nemlig altid en ny lejlighed lige om hjørnet.

Er du træt af at der altid skal være lighedstegn mellem hygge og mad? Vil du gerne nyde din påskeferie, uden at skulle bruge energien på bekymringer om at overspise?

Så har vi optaget denne podcast til dig, hvor vi deler én fantastisk øvelse til at takle højtidernes “buffet-situationer”, og en masse tips til at komme godt igennem påsken.

Køb en t-shirt og støt podcasten:
https://styrkmig.dk/vare/styrk-t-shirt/

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top