246: 7 øvelser vi har skiftet mening om i 2023

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Det er tid til at støve nogle skrottede øvelser af, og pille nogle hypede hip thrusts ned fra piedestalen!

Den bedste træning er den, som du rent faktisk får lavet, men det betyder ikke, at alle øvelser er lige gode. Hvis du er ligeglad med hvilken form for lateral raise, som du laver, kan du vel lige så godt vælge den mest effektive?

Og i løbet af 2023 er der dukket en del spændende forskning op, der tyder på at flere øvelser, som vi har før har prioriteret lavt, fortjener et comeback.

Ligesom nogle øvelser måske ikke fortjener så høj en plads i hierarkiet, som de tidligere har haft. Lyt med og bliv klogere på øvelsesvalg i den nye podcast med Steffen og Nikolaj.

Køb en t-shirt og støt podcasten: https://styrkmig.dk/vare/styrk-t-shirt/

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top