#244: Hvad har vi ændret holdning til i 2023?

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Hvis ikke du er villig til at ændre holdning, når videnskaben ændrer sig, så er du heller ikke villig til at blive klogere.

Det er et motto vi selv efterlever, og derfor snakker Steffen Fisker og Nikolaj Bach om ting de i løbet af 2023 har ændret holdning til, i takt med at der er kommet mere videnskab på området.

Skal du fx løfte med fuldt bevægeudslag, og er det dumt at træne til failure? Få svar på dette, og meget meget mere, ud fra vores opdaterede vurdering af den nyeste evidens på området.

Køb en t-shirt og støt podcasten: https://styrkmig.dk/vare/styrk-t-shirt/

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top