#241: Til træning med træneren – overkropstræning med Vanja

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Vanja Elvira.

Vanja vender tilbage!

… Og denne gang med en lækker overkropstræning.

I denne videopodcast (se podcasten med video på Spotify eller YouTube) er vi tilbage i træningslokalet med Vanja, som er træner i STYRK Odense.

Vi ser hvilke løft Vanja laver, mens hun fortæller om øvelserne (der er sandsynligvis flere i blandt, som du ikke kender), og tankerne om hendes træningsprogram, der skal bygge større og stærkere muskler.

Nåh ja, og så er der masser af hundekælen mellem sæt. Vigtigt!

Køb en t-shirt og støt podcasten: https://styrkmig.dk/vare/styrk-t-shirt/

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top