Vanja Elvira Knudsen

Mit navn er Vanja, og jeg er i gang med fysioterapeutuddannelsen på UCL. Derudover har jeg en træner- samt coaching uddannelse fra DIF taget på Aalborg Sportshøjskole.

Da jeg som 14-årig begyndte at styrketræne, var det med afsæt i fodboldens verden, og kun fordi jeg ville tilbage på banen efter en skade. Efterfølgende fandt jeg ud af, at det var ret fedt at være stærk og kunne bevæge sig, og jeg har sidenhen gjort mig erfaring med næsten alle former for træning. Både fra helt almindelig styrketræning, sportsspecifik træning, samt vægtløftning, styrkeløft og crossfit.

For mig ligger der en stor værdi i at kunne føle mig stærk i min krop, og være i stand til at bevæge mig som jeg har lyst til, og en endnu større værdi i at kunne give den samme følelse til andre.

Det er også den primære årsag til, at jeg er ved at uddanne mig til fysioterapeut. Fordi jeg er passioneret for at hjælpe mennesker, der hvor de er. Livet og hverdagen er omskiftelig, hvorfor det er forventeligt at træningen løbende skal tilpasses – og det kan jeg hjælpe dig med.

Jeg har gennem næsten hele mit liv haft fokus på at lære og udøve forskellige træningsformer. Både som selvstudie -og som “elev” hos andre dygtige trænere. Derudover har jeg i min tid på Aalborg Sportshøjskole og erfaring fra Fitness World som personlig træner, tilegnet mig viden og erfaring der gør, at du hos mig bliver du mødt med høj faglighed, empati og ikke mindst dårlige jokes.

Jeg gør meget ud af at være gennemsigtig, og vil altid stå klar til at svare på- og om ikke andet finde svar på dine spørgsmål, så du kan få mest muligt ud af dit forløb hos mig.

Du skal vælge mig som din træner:

 • Hvis du gerne vil være have en funktionel krop, som du kan bruge gennem hele livet
 • Hvis du har et ønske om at opbygge muskelmasse og/eller blive stærkere
 • Hvis du ønsker en træner som møder dig i øjenhøjde, og tilpasser din træning til at give dig mest mulig værdi for dig i din hverdag

Uddannelse:

 • 2023: Basis styrketrænings Workshop v. Niklas Meier, Odense.
 • 2022-nu: Fysioterapeutuddannelsen, UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole
 • 2021: DIF træner 2, Aalborg Sportshøjskole (Danmarks Idræts forbund)
 • 2020: DIF Coaching 1, Aalborg Sportshøjskole (Danmarks Idræts forbund)
 • 2020: Vægtløftningstræner, Aalborg Sportshøjskole
 • 2014-2018: EUX, tømrer (jeg kan bygge ting!)

Erfaring

 • 2023-nu: Personlig træner, Styrk Odense
 • 2022-nu: Frivillig i DHG-Håndbold som behandler
 • 2022-2023: Personlig træner, Fitness World
 • 2018-2019: Instruktør, Loop Fitness

Kontakt Vanja direkte på: vanja@styrkmig.dk

Indkøbskurv
Scroll to Top