240: Din og min træning – Niklas Meier vs. Morten Meisner

Rundt om bordet: Nikolaj BachNiklas Meier og Morten Meisner.

Niklas og Morten lyder umiddelbart meget ens.

De er begge kandidater i idræt. De er begge personlige trænere. Og de er begge ret seriøse omkring deres egen styrketræning.

På trods af det, er deres forhold til træning vidt forskelligt.

I denne podcast dirigerer Nikolaj Bach derfor en snak mellem de to. Foretrækker de at træne alene eller med andre? Har de et mål med træningen? Træner de på ferie, eller holder de helt fri?

Og hvad kan fordelene og ulemperne være ved hver persons tilgang?

Vi snakker også om hvordan træning på godt og ondt kan være identitetsdannende, såvel som terapeutisk.

Og så er vi ret så sikre på, at du kan tage nogle pointer og guldkorn med fra denne episode, der måske kan give inspiration til nogle refleksioner om dit eget forhold til træning og bevægelse.

God fornøjelse med at lytte med!

Køb en t-shirt og støt podcasten: https://styrkmig.dk/vare/styrk-t-shirt/

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top