237: Hvor ofte skifter man program, og hvordan får man struktur på træningen? 3 spørgsmål fra lytterne

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Hvor ofte bør man skifte træningsprogram? Hver 4. uge eller når man stagnerer? Eller ingen af delene?

Hvordan får man struktur på træningen, hvis man er vant til at træne helt uden struktur? Og er det vigtigt at have struktur på sin træning?

Og hvordan er det med mættet fedt? Skal man stadig skære ned på det, og gælder det i så fald alt mættet fedt?

I dette afsnit af podcasten dykker Steffen Fisker og Nikolaj Bach ned i 3 spørgsmål fra lytterne, og tager sig tid til at give nogle nuancerede og brugbare svar og praktiske pointers. Lyt og lær!

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top