#232: Lengthened partials – forskningens “bedste bud” på optimal træning

Rundt om bordet: Steffen Fisker og Nikolaj Bach.

Vil du have *optimale* resultater af din træning?

Så er der god grund til at kigge nærmere på “lengthened partials”, der på mange måder ligner forskningens nuværende bud på den bedste måde at løfte på.

Vi har tidligere talt om disse halve gentagelser i den forlængede position, og de lovende studier omkring dem.

Men siden da har vi haft mulighed for at dykke endnu mere ned i emnet, samt gøre os praktiske erfaringer med denne træningsform.

Derfor skal vi rigtig nørde “lengthened partials” i denne episode – men som altid bliver det på et praktisk relevant niveau, hvor du får en masse guldkorn, guidelines og take-aways om hvordan du bedst kan bruge dem i din træning for at opnå bedre resultater.

Vi snakker også om argumenterne imod at bruge disse halve gentagelser i din træning, og hvordan mange af dem faktisk ikke holder. God fornøjelse med at lytte!

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top