#231: Til træning med træneren – Powerbuilding med Vanja

Rundt om bordet: Vanja Elvira og Nikolaj Bach.

Træningstimen har nu rundet 1,5 million afspilninger – TAK, kære lytter!

Derfor har vi i denne anledning en helt særlig episode til dig, i et helt nyt format. Du kommer nemlig til træning med træneren.

Nikolaj har derfor fået Vanja Elvira fra STYRK Odense på besøg til en tung og hård omgang bentræning. Du kommer altså med bag kulisserne, mens vi snakker om Vanjas øvelsesvalg, hendes træningsprogram og hendes filosofi omkring træning – og du får masser af guldkorn og tips med på vejen.

Og det bedste af det hele er, at vi har optaget træningen på video, så du samtidig kan lytte med OG se træningen på samme tid på Spotify og YouTube.

Vil du se en stærk kvinde lave “lengthened partials” i hack squats, mens en fluffy slædehund hepper med? Så er du kommet til rette sted. God fornøjelse!

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top