#226: 10 bevægelser i et godt træningsprogram

Rundt om bordet: Steffen Fisker og Nikolaj Bach.

Træner du 3-4 gange om ugen? Så har du brug for disse bevægelser i dit træningsprogram!

… I hvert fald, hvis du vil træne kroppen komplet, og derigennem få bedre resultater.

Folk har det med at gå lidt for meget op i, hvilke specifikke øvelser de kører, frem for at se på overordnede bevægelser, og hvordan de komplimenterer hinanden i et træningsprogram.

Derfor har vi lavet denne korte og praktiske podcast, med en guide til hvordan du sammensætterne øvelserne/bevægelserne komplet, når du træner 3-4 gange om ugen eller mere. Og hvis du ser med i Spotify, er der selvfølgelig lagt masser af videodemonstrationer af øvelserne indover. God fornøjelse!

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top