224: 9 misforståede madvarer

Rundt om bordet: Steffen Fisker og Nikolaj Bach.

Der findes mange madvarer, som fitness- eller slankekurskulturen enten har ophøjet til at være fantastiske eller forfærdelige.

Ernæringsværdien af disse er dog i den grad blevet misforstået. Vidste du for eksempel, at fitness-yndlingen riskiks helt frarådes til børn?

Eller at tun faktisk er en proteinkilde, der bør begrænses?

I denne episode snakker Steffen og Nikolaj således om 9 misforståede madvarer, og hvorhenne kæden er hoppet af det i generelle syn på dem. God fornøjelse med at lytte eller se med!

Du kan også se den på Youtube lige her:

9 misforståede madvarer


  1. Riskiks
  2. Tun
  3. Frugt
  4. Peanutbutter
  5. Kartofler
  6. Æg
  7. Ost
  8. Bælgfrugter
  9. Himalaya salt

Shownotes:
Fødevarestyrelsen om  riskiks og risdrik til børn
Fødevarestyrelsen om tun og tungmetaller 

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top