#221: “Tabe de sidste 5 kg” – hvordan, hvorfor og er det overhovedet det værd?

Rundt om bordet: Steffen Fisker og Nikolaj Bach.

Hvordan taber man de “sidste 5 kg” – og er det overhovedet det værd?

Mange er meget optagede af at tabe de sidste 5 kg. Ofte så meget, at de helt kan ende med at sætte deres liv på pause indtil dette er opnået.

Hvis du så gang på gang har oplevet at tabe de samme 5 kg og tage dem på igen, er det så fordi du gør noget forkert? Eller er det bare ikke det værd?

Det tager Steffen og Nikolaj en åben snak om i denne episode. Vi snakker om behovet for altid at tabe 5 kg ekstra, men også om holdbare strategier, der potentielt kan hjælpe dig med at komme ned i vægt, hvis det reelt har værdi for dig.

For samtidig stiller vi også spørgsmålet. Er det sidste 5 kg vægttab egentlig anstrengelserne værd?

Og hvorvidt det er det, afhænger af flere ting. Lyt med og hør vores overvejelser og erfaringer!

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top