#218: Derfor er unilateral træning genialt! De mange fordele ved at træne én side ad gangen

Rundt om bordet: Steffen Fisker og Nikolaj Bach.

Unilateral træning, altså at træne en side ad gangen, har masser af fordele.

Og i dette afsnit ser vi netop nærmere på de 6 største fordele ved unilateral træning.

Vidste du for eksempel, at unilateral træning både kan gøres mere eller mindre stabilitetsmæssigt krævende end “normale” løft? Og at du dermed både kan målrette løftet efter balance og koordination, eller få større effekt og bedre teknik – og derigennem bedre resultater.

Som altid holder vi det praktisk, konkret og med masser af video lagt indover afsnittet i Spotify og YouTube, hvis du vil se øvelserne demonstreret, og få ny inspiration til din træning. God fornøjelse med at lytte/se med!

 

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top