#215: Top 10 baldeøvelser fra fysioterapeuten – gode øvelser for balderne

Rundt om bordet: Martin Pedersen og Steffen Fisker.

(OBS: Der er ikke video fra studiet, MEN vi har lagt video af alle øvelser indover podcasten, med undtagelse af seated abductions.)

Hvem vil ikke gerne have store, stærke, runde balder? 

“Top 10 core-øvelser” fra vores fysioterapeut/træner Martin var en af vores mest populære episoder længe. Derfor skal vi selvfølgelig have endnu en runde – og denne gang med en særligt populær muskelgruppe. Nemlig gluteus, aka balderne.

Balderne er kroppens største muskelgruppe, så hvordan træner man balden komplet? Og hvorfor er det vigtigt at træne balderne, uanset om man er mand eller kvinde?

Det lærer du i denne episode, hvor vi ser nærmere på hvordan du gør din bagdel til din fordel. God fornøjelse!

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top