#214: “Styrketræning er som en blanding af yoga, skydning og at føde” – klienthistorie med Ann

Rundt om bordet: Nikolaj Bach, Sara Nielsen og Ann.

Ann startede i forløb hos Sara med forventningen om, at forløbet nok ville vare 3 uger.

Her næsten et år senere, giver hun den stadig gas med os i træningscenteret – nu som medlem på vores gruppetræning i Aalborg.

I dette afsnit snakker Nikolaj og Sara (der er træner hos STYRK) med Ann om hendes træningsrejse, og hvordan det er for første gang at blive introduceret til styrketræning, når man er i 40’erne.

Og apropos så har Ann nogle sjove, men også skarpe observeringer omkring træning. Hvad har styrketræning fx til fælles med at være i fødsel? Lyt med og bliv klogere!

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top