#208: 9 Fitness-sandheder, der ikke er helt sande alligevel

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

I denne episode snakker vi om 9 “sandheder” fra træningsverdenen, der egentlig ikke er sande – eller i hvert fald er sandheder med modifikationer.

Måske du har hørt udsagn som:

  • “Der findes ikke farlige øvelser – alt hvad din krop kan, må den.”
  • “Abs are made in the kitchen.”
  • “Den bedste træning er den, du får lavet.”
  • “No pain, no gain.”
  • “Drop træning i Smith-stativet.”

De fleste af disse udsagn giver faktisk rigtig god mening, og er typisk sande i den kontekst de bruges. Men samtidig er der faktisk nogle forbehold og nuancer, som vi ofte glemmer.

Dem får du med i denne episode, som forhåbentligt vil hjælpe dig med at se endnu mere nuanceret på din rejse i træningsverdenen. Og så får du også en solid dosis fredagshygge fra Steffen og Nikolaj med oveni. God fornøjelse!

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top