#204: Bentræning! En komplet guide til styrketræning af musklerne i ben og balder

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Ved du hvilken dag, det er i dag? Det er LEGDAY!

I denne episode af podcasten skal vi i hvert fald snakke om bentræning. Vi har nemlig optaget en fyldestgørende guide til, hvordan du sammensætter en komplet og effektiv træning for benene.

Vi deler både hvilke øvelseskategorier vi arbejder ud fra, hvordan du kan anvende dem i dit træningsprogram og vores overvejelser omkring antal sæt og gentagelser. Og så får du også 3 bonus-tips, som er særligt relevante træning af underkroppen.

Kort sagt: Alt hvad du skal vide, for at sammensætte en god bentræning. Vi vil faktisk godt garantere, at næsten lige meget hvilket niveau du er på, så er der noget nyt at lære i denne episode.

Ikke mindst fordi vi har lagt 100+ videoklip indover episoden, hvor vi demonstrerer øvelser, teknikker, mm. Så selvom du sagtens bare kan lytte til denne episode, så er der endnu mere læring at hente ved at se den på Spotify eller YouTube.

God fornøjelse – og god bentræning!

___

Få en uforpligtende og gratis samtale om et træningsforløb fysisk eller online:
Book møde

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top