#200: Derfor er en madplan en god idé – de mange fordele ved madplaner fremfor kostplaner

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

En kostplan og en madplan er IKKE det samme.

Hvor det ofte kan være udfordrende og begrænsende at skulle følge en kostplan, så kan madplaner ofte frisætte tid og energi, og hjælpe dig med inspiration såvel som at træffe bedre madvalg.

Det fede ved en madplan er, at den i mange tilfælde kan give samme fordele som kostplaner og måltidskasser, men uden alle ulemperne.

I denne episoden af Træningstimen snakker vi om fordelene ved madplaner, hvordan vi begge bruger dem i en travl hverdag, og hvordan de kan bruges til at skabe bedre madvaner. God fornøjelse med at lytte med!

 

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top