#199: Hvilke kosttilskud bruger vi selv? Feat. fredagshygge

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Når man træner seriøst, så er man nødt til at tage masser af kosttilskud! Eller hvad? Nej, faktisk ikke. I princippet behøver du slet ikke bruge nogen kosttilskud, også selvom du går meget op i din styrketræning. Der findes dog nogle få kosttilskud, som rent faktisk kan gøre en positiv forskel. I denne episode snakker vi (Steffen Fisker og Nikolaj Bach), om hvilke kosttilskud vi selv bruger, og hvorfor. …  Og måske du bliver overrasket over, hvor få det rent faktisk er. Nåh ja, og da denne podcast blev optaget, var vi på 4. episode for den pågældende dag i studiet. Så forvent samtidig lige dele fredagshygge, overtræthed og dårlig humor. Kom ikke og sig, at vi ikke advarede dig 😉 God weekend, og god fornøjelse med at lytte med!

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top