#197: De 7 bedste maskiner

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Maskiner har haft et lidt dårligt ry, hvis ikke man var enten totalt nybegynder eller hardcore bodybuilder.

Og det er klart, at hvis du vil have mest muligt ud af din træning, så skal du nok ikke bruge alt for lang tid i inderlårsmaskinen.

Men flere af maskinerne i træningscenteret er faktisk virkelig gode, og har nogle unikke fordele.

Hvor træning med frivægte bestemt ikke skal undervurderes, så kan maskinerne i nogle tilfælde give dig mulighed for at træne både bedre og hårdere.

I denne episode ser vi nærmere på de, efter vores vurdering, 7 bedste maskiner, som vi typisk ville skaffe først til vores træningscentre – samt hvilke fordele de hver især har. Og som altid har vi selvfølgelig lagt videodemonstrationer af maskinerne/øvelserne indover podcasten i Spotify, så du også kan se dem udført i praksis.

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top