#194: Progression gjort simpelt! Få fremgang i træningen med disse simple progressions-modeller

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Du har måske hørt, at progression er afgørende for at få fremgang i din træning.

Det er det også. Men det betyder ikke, at du er nødt til at udregne komplicerede progressions-cyklusser og planlægge din træning efter disse.

Det vil vi faktisk anbefale at du IKKE gør. Udover at være besværlige, så har procentbaserede træningscyklusser nemlig også nogle svagheder, og selve præmissen bag dem (at man kan forudsige, hvordan folk reagerer på et træningsprogram) er grundlæggende forkert.

I denne podcast giver vi vores bud på nogle effektive alternativer til at skabe progression. Nemlig nogle metoder, som sikrer fremgang i din træning, men uden at du skal bruge masser af tid på regnestykker og planlægning.

Så kan du nemlig fokusere på det, der rent faktisk giver resultater. At give den gas til træning, med en struktur der giver fremgang.

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top