#193: 9 forbedrede øvelser – klassiske øvelser med en ekstra optimering

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

I denne podcast deler vi 9 forbedrede versioner af nogle klassiske styrketræningsøvelser.

… Og med “forbedre” mener vi at optimere træningseffekten i forhold til det formål øvelserne ofte udføres med.

Det er altså nogle små praktiske justeringer, der kan gøre en forskel i forhold til at øvelserne føles bedre, eller giver lidt mere “bang for the buck”.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du vågner med baglår som en hest, dagen efter du har ændret på dine leg curls. Men er du interesseret i optimere lidt på dit øvelsesvalg, så er det her i den grad en episode for dig. God fornøjelse med at lytte!

PS: Du får i øvrigt endnu mere ud af at se podcasten i videoformatet på Spotify eller YouTube, da vi har lagt video ind, når vi omtaler hver øvelse, så det bliver endnu nemmere at bruge vores tips i praksis.

Du kan læse mere og tilmelde dig til vores to kurser, som vi omtaler i podcasten, lige her:
https://styrkmig.dk/kurser/

Du kan også se den på Youtube lige her:

  

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top