#188: Ondt i ryggen – hvad skal du gøre? Myter og misforståelser om rygsmerter (med Thor Stæhr)

Rundt om bordet: Nikolaj Bach, Steffen Fisker og Thor Stæhr.

Rygsmerter er udbredte, almindelige og med en god prognose. Desværre er rygsmerter omgærdet af myter, der bygger på en misforståelse om at ryggen/lænden er svag og skrøbelig og skal skånes.

Hvad må man gøre, når man har ondt i ryggen? Betyder “dårlig holdning” noget for rygsmerter? Og passer det virkelig, at det ikke er dårligt for ryggen at dødløfte med rund ryg?

Det snakker vi meget mere med Thor Stæhr om i denne podcast. Thor er fysioterapeut og sundhedsfaglig kandidat, og har udover sin smertefaglige baggrund også selv en historik med smerter.

Og vi tør godt garantere, at du kommer til at lære noget nyt i denne podcast. God fornøjelse! 

Få en gratis samtale med os her: https://styrkmig.dk/
Bliv medlem af Træningstimen på Facebook: https://www.facebook.com/groups/2181145781905801

 

Du kan også se den på Youtube lige her:

 
 

 

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top