#187: Myter om mindfulness – derfor har du brug for opmærksomhedstræning (med Camilla Andersen)

Rundt om bordet: Nikolaj Bach, Steffen Fisker og Camilla Andersen.

Mindfulness er jo bare røgelsespinde, meditation, Enya-musik og en påtaget spirituel stemme, der “inviterer dig til at mærke efter”. Er det ikke?

Nej. Langtfra. Mindfulness er at være opmærksom. Og opmærksomhedstræning kan faktisk gavne rigtig mange afspekter af dit liv, din sundhed, og din proces med træning og spisevaner.

Faktisk er en session med en personlig træner nærmest ét langt studie udi mindfulness. Også selvom vi trænere måske ikke var klar over det til at starte med.
Det samme gælder, når du øver dig på bedre at mærke din mæthed og nydelse, mens du spiser.

I denne podcast tager vi stigmaet og misforståelserne ud af mindfulness, og forklarer hvad det rent faktisk er, og hvordan du konkret kan bruge det i dit liv, så du får mere ud af det. Og bare rolig – vi holder os fra spirituelle floskler, og gør det konkret og praktisk.

Til dette har vi igen fået besøg af Camilla Andersen, der er træner og coach ved STYRK, VaneTerapeut og kandidat i kommunikation med speciale i Acceptance and Commitment Therapy (ACT) – en tilgang hvor man blandt andet bruger mindfulness, men uden at være “fascister” omkring det.
Hvad mener vi med det? Få svaret i denne podcast!

Få en gratis samtale med os her: https://styrkmig.dk/
Bliv medlem af Træningstimen på Facebook: https://www.facebook.com/groups/2181145781905801

 

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

 

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top