#185: Træningspyramiden – 6 ting du bør have i fokus i din træning

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Hvad er vigtigt når du styrketræner?

Styrketræning kan gøres meget komplekst, hvis man gerne vil nørde, men omvendt er det heldigvis relativt få ting, der har den største betydning.

Derfor er en det en rigtig god idé, at starte med at have styr på disse parametre. Det vigtige er ikke præcis hvilket træningsprogram, du kører, men at træningsprogrammet opfylder de rette principper.

Til dette dykker vi ned i Eric Helms’ pyramide over vigtigheden af forskellige faktorer i træningen – på samme måde som vi gjorde i den populære episode om kostpyramiden til styrketræning.

I denne podcast får du altså et meget komplet billede af alle de faktorer, der betyder noget i din styrketræning. Samt hvilke der er helt grundlæggende, og hvilke der er mindre vigtige.

Med andre ord: Sådan får du mest ud af din indsats i træningslokalet.
God fornøjelse med at lytte! 

Du kan også se den på Youtube lige her:


 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top