#183: 10 oversete øvelser

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Mangler du ny inspiration til din styrketræning? Eller kunne du måske tænke dig at optimere dit øvelsesvalg for endnu bedre resultater?

Så er det her episoden for dig! I denne podcast snakker vi om 10 oversete øvelser, hvis man gerne vil blive stærkere eller bygge muskelmasse.

De kan både være oversete i forhold til, at det er nogle folk sjældent udfører – eller det kan være en overset måde at bruge øvelserne på. Måske er du fx en af dem, har overset en ret genial måde at bruge leg curls i din træning på?

Måske du kunne have brug for input til sunde, stærke skuldre? Eller mere bevægelighed OG styrke i underkroppen?

Eller du bliver måske overrasket, når du hører, at ”lat pulldowns” ikke rigtig er en øvelse for dine lats?

Der er i hvert fald masser at lære om øvelsesvalg i denne episode. God fornøjelse med at lytte!

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top