#176: Q&A – effektive træningsprogrammer, benene vokser ikke, kan man bygge muskelmasse når man er blevet 40, mind-muscle-connection og lamalyd.

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

I har igen spurgt – og vi har svaret. Vi skyder weekenden i gang fra vores nye træningscenter i Randers med en Q&A-episode, der er så frisk, at den næsten er optaget/udgivet LIVE.

  • Hvad gør man, hvis benene ikke vokser?
  • Sker der noget ved primært at spise om aftenen?
  • Kan man opbygge muskelmasse efter man er blevet 40 år?
  • Skal man gå op i mind-muscle-connection?
  • Hvordan siger en lama?

Få svar på dette og meget mere i den nye episode af podcasten. 

God fornøjelse med at lytte!

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top