#174: Sådan kan en six pack skade din træning

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Hvad?! Betyder en six pack ikke, at man er i god form?

Nej, en six pack betyder at man har en lav fedtprocent.

Der er noget paradoksalt i, at mange jagter en six pack som det ultimative tegn på træningsstatus, når en six pack på mange måder gør dig dårligere i træningslokalet.

Vi har tidligere snakket om at jagten på en unaturligt lav fedtprocent for nogle kan forværre deres forhold til mad.
Men det er lige så vigtigt at fortælle, at en six pack også kan forværre din træning. En hel del faktisk.

Når man skal spise så lidt, som det kræver at have helt tydelige mavemuskler, så sker der nogle ting i kroppen, som kan hæmme din træning, din styrke og din muskelopbygning. Dem snakker vi om i denne episode, så du selv kan træffe et oplyst valg, om hvad der er vigtigt at fokusere på for dig.

… Og som altid er der også undtagelser og masser af nuancer. Dem får du naturligvis også med i denne episode.

God fornøjelse med at lytte!

Shownotes:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top