#171: Snacking hacking – 8 tips til mere hensigtsmæssig snacking

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

I denne episode skal vi snakke om snacking hacking – og nej, ikke (kun) fordi det er en vanvittig mundret episode-titel.

For mange af dem, der kæmper med deres spisevaner ligger den primære udfordring nemlig ikke i deres måltider – men i hvad de spiser *mellem* måltiderne.

Løsningen er næppe, at du bare skal forbyde dig selv snacks. Hvornår har det nogensinde hjulpet på den lange bane?

Til gengæld findes der ret mange værktøjer du kan sætte i spil, for at sikre at snackingen ikke løber løbsk – og måske endda få mere frugt og grønt helt uden at tænke over det.

Disse værktøjer går vi på praktisk vis igennem i denne episode, over vores eget snackbord.

Kunne du tænke dig at styrke bevidstheden og nydelsen i din spisning, og mindske overspisningen mellem måltider? Så er det her en episode for dig.

Du kan også se (og høre) episoden på YouTube lige her:


 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top