#170: 4 grunde til at viljestyrke er overvurderet

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

“Det handler bare om viljestyrke.”

Nej det gør ej. Der findes ellers en fortælling i fitnesskulturen om, at viljestyrken er altafgørende for at opnå ens mål. “Du skal bare ville det nok”.

Og selvom viljestyrke betyder NOGET, så bliver der ofte fokuseret alt for meget på dette, så man misser de ting, der VIRKELIG gør en forskel for ens fysiske og mentale udvikling.

Det betyder, at der ofte peges fingre af dem, der ikke er “viljestærke” nok – selvom det i virkeligheden næsten altid er noget helt andet, der er på spil.

Det vil vi gerne gøre op med. Derfor har vi optaget denne episode om hvordan “viljestyrke” på mange områder er overvurderet, og hvad du i stedet bør fokusere på, hvis du vil have succes med dine mål om træning, kost eller din proces med at arbejde med dig selv.

Og så burde man måske i virkeligheden kalde viljestyrke for “mental båndbredde”, “energi” eller “bevidsthed”. Det uddyber vi naturligvis.

God fornøjelse med at lytte – vi vil næsten garantere, at du lærer noget nyt i denne episode! 

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top