#163: Vores bedste pizza-tips! Derfor er pizza ikke usundt (feat. Jon Daniel Edlund)

Rundt om bordet: Nikolaj Bach, Steffen Fisker og Jon Daniel Edlund.

Er det her verdens første træningspodcast med en episode om pizza-tips? Ja det er så, og det er vi stolte af! Hvis man har lyttet med på podcasten i lidt tid, så ved man, at vi (Steffen og Nikolaj) går meget op i pizzabagning. Derfor har vi gennem tiden fået RIGTIG mange spørgsmål fra lytterne om pizza. Dem svarer vi langt om længe fyldestgørende på i denne episode. For pizza kan sagtens være en del af en sund kost. Og pizzaen bliver endnu lækrere og nemmere at passe ind i ens daglige kost, hvis man laver den selv. Så der er intet i vejen for, at pizza kan være både nem og sund hverdagsmad. Hvordan det hænger sammen, forklarer vi meget mere om i denne episode. Og siden det var vores ven Jon, der i sin tid satte gang i vores pizza-passion, har vi også fået ham tilbage på besøg i podcasten i denne uge. Jon afholder kurser i pizza-bagning og har bagt flere pizzaer end de fleste gør på et helt liv, og kombineret med værternes pizzanørderi, kan du godt forvente masser af tips til at gøre pizza til en del af en sund kost – og hvordan du bager de lækreste af slagsen, med masser af tips helt fra pizzabunden til toppingen. God fornøjelse og bon appetit! (OBS: Podcast-programmet lavede fejl til denne episode, og derfor er lydkvaliteten ikke helt så skarp som vanligt – men man kan stadig nemt høre hvad vi siger. Til gengæld har vi også lavet podcasten som en YouTube-video fra studiet. Vi kan også anbefale at lytte/se podcasten i dette format for at få et ekstra format af pizzahyggen med!)
Du kan også høre (og se!) episoden på YouTube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top