#162: Sådan spiser du med nydelse og mindsker overspisningen (feat. Jon Daniel Edlund)

Rundt om bordet: Nikolaj Bach, Steffen Fisker og Jon Daniel Edlund.

Kunne du tænke dig at få mere nydelse fra maden uden at spise mere? Så er det denne podcast, du skal lytte til.

Mange snakker om at få mest mulig mæthed og næring for kalorierne. Men hvor optimal mæthed og næring godt nok er et vigtigt aspekt af vores spisning, så glemmer mange nydelsen.

For vi spiser OGSÅ for nydelse. Og paradoksalt nok, så kan det at opnå større nydelse, måske også hjælpe dig som spiser lidt for meget i hverdagen.

Og nydelse fra mad handler om mange ting. Alt fra hvilke madvarer vi spiser sammen, hvordan vi spiser, madens smage, og hvilket mentalt perspektiv vi har på spisningen spiller ind.

Og her er der adskillige praktiske værktøjer, man kan sætte i spil for sig selv. Dem deler vi i denne episode.

Samtidig har vi endda fået genbesøg af en lytterfavorit, der ved en hel del om mad og nydelse. Nemlig Jon Daniel Edlund, som lytterne måske husker fra episode #101. Udover at have deltaget i Den Store Bagedyst, og at leve af sin passion for mad, så har Jon også tidligere gennemgået et meget stort vægttab.

Jon deler både nogle lavpraktiske kulinariske tips til at få mere lækkerhed i dine måltider, og vi kan altså samtidig sætte nogle af de redskaber vi snakker om i relation til Jons egen proces. Og så er han ikke mindst en særdeles rar fyr og ven af værterne, hvilket betyder at råhyggen og den jyske lune når nye højder i denne episode!

God fornøjelse med at lytte.

Du kan også høre (og se!) episoden på YouTube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top