#161: De 8 vigtigste råd for større muskler (+ bonus-Q&A)

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

(OBS: Fortsættelsen til Q&A-podcasten fra sidste uge ligger på YouTube. Find profilen “STYRK” og lyt med! Lyden er lidt lav, men tag et par høretelefoner i ørerne, og så kan du uden problemer høre os svare på lytternes spørgsmål, og synge vandmelon-sangen.)

Hvis du gerne vil bygge lidt ekstra muskelmasse, så er der nogle grundlæggende ting, som der er gode at have styr på. Dem deler vi i denne episode.

Til vores sidste Q&A fik vi et nemlig spørgsmål fra en lytter, der spørger efter vores bedste råd, til når man styrketræner med fokus på muskelmasse.

Hvor ofte bør man så træne? Hvor meget? Hvor hårdt? Og med hvilke øvelser i fokus?

Der er faktisk så mange faktorer i træningen, der er værd at snakke om, at vi valgte at gøre det til sin egen episode. Så vi går direkte til pointen og deler 8 hurtige råd til muskelopbygning. 

God fornøjelse!

Du kan også høre (og se!) episoden på YouTube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top