#154: Hvad betyder træning for vægttab? Derfor er træning både overvurderet og undervurderet under vægttab

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Træning som redskab til at forbrænde kalorier er uden tvivl overvurderet. Men træning under vægttab er faktisk undervurderet.

Lyder det lidt selvmodsigende? Det gør det ikke, efter du har lyttet til denne podcast.

Steffen og Nikolaj tager nemlig træning og vægttab under luppen, og ser nærmere på fordelene såvel som misforståelserne.

Træning for at forbrænde kalorier er i den grad overvurderet, og nogle gange ender det faktisk med at have modsatte effekt. Vi forklarer dig hvorfor.
Alligevel har træning under et vægttab masser af fordele – både fysisk og psykologisk.

Alt dette, og hvad det betyder i praksis, kan du lære mere om i denne episode. God fornøjelse!

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top