#152: Broscience #6 – fup og fakta om træning og kost, mytedrab og muskelnedbrydende ananas

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Steffen og Nikolaj er langt om længe tilbage med en lytterfavorit – nemlig broscience!

Vi deler lytternes vilde røverhistorier om træning og kost, og be- eller afkræfter også et par påstande, som I har hørt.

Du kan med andre ord godt forberede dig på lige dele faglighed og fornøjelse, og vi fralægger os ethvert ansvar, hvis du ligesom Nikolaj får Pepsi Max’en galt i halsen, mens dine værter er på slap line. Vi havde det i hvert fald sjovt, med at læse jeres historier.

Er det rigtigt, at det er dårligt for muskelmassen, hvis du træner i mere end en time? At du skal være opmærksom på kortisol? At kartofler kan gøres sundere ved at køle dem ned? At ananas kan ætse muskelmassen? Hør meget mere i denne episode.

Start din weekend med lidt læring og et godt grin. 

God fornøjelse!

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top