#150: Flere elendige øvelser

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Disclaimer: At nogle øvelser er “elendige”, er ikke det samme som, at de er farlige. Med undtagelse af en enkelt på listen.

Nikolaj er syg, og derfor har dine værter fundet mikrofonerne frem til en online optagelse – for selvfølgelig skal du have din ugentlige dosis af Træningstimen!

I denne omgang har vi lavet en fortsættelse til podcasten om elendige øvelser. For efter yderligere overvejelser, og henvendelser fra jer lyttere, er der altså flere styrketræningsøvelser, der er alt fra rimelig overvurderede til bund-elendige – og særligt én øvelse er vi nødt til at snakke om.

Som altid, når det kun er Steffen og Nikolaj i studiet, bliver der også råhygget og taget et par afstikkere – blandt andet omkring frugt-katapulter, chimpanser og ligheden mellem Thanos og en næsespray. 

Har du lyst til at blive klogere og mere forvirret på samme tid? Så lyt med!

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top