#148: Hvad er overvurderet og hvad er undervurderet?

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Steffen Fisker.

Hvordan kan vi dog sige, at “korrekt” teknik kan være overvurderet? Hvad mener vi om keto og kartofler? Og er squat, bænkpres og dødløft de bedste øvelser, hvis du gerne vil bygge muskler?

I denne episode kører vi en omgang “overvurderet/undervurderet”. Vi har nemlig spurgt lytterne efter hvilke tiltag, teknikker og trends indenfor træning og kost, som de gerne vil have vores vurdering af.

… Og så fortæller vi, om vi mener det er overvurderet eller undervurderet – naturligvis med de nuancer, som der heldigvis er plads til i en podcast. 

Lyt med på en hyggelig og lærerig episode!

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top