Squat Mania 2.0

299,00 kr.

Programmet er til dig der ønsker mere muskelmasse og større styrke i benene. Samtidig vil programmet hjælpe dig til at føle dig mere sikker på løft med tungere vægte.

Det er til dig der elsker squats, og hvis højeste ønske er at tilføje endnu flere vægtskiver til stangen når du bøjer ben!

For snart 5 år siden så den originale Squat-Mania cyklus dagens lys (læs om cyklussen her). Ideen bag var simpel: hvis du vil være bedre til at squatte skal du squatte ofte.

Squat cyklussen var på én gang enkel i sin opsætning, men på mange måder nytænkende og så gav den imponerende resultater (se resultater i bunden af artikel). Men som med alle programmer havde Squat Mania sine begrænsninger.

Fem gange squat om ugen, i otte uger, blev trods alt for meget for mange, og flere efterspurgte samtidig en cyklus der i højere grad var udviklet med målet om at forbedre sit max løft (1 RM) i netop squat.

Vi lyttede og er nu efter flere års hårdt arbejde, testning og finpudsning klar med Squat Mania II! Alt det bedste fra Squat Mania cyklussen, men nu viderebygget med 3 simple faser der auto-reguleres i takt med din styrke stiger og en peakfase der sikrer dig de bedste muligheder for at slutte af med en all-time PR.

Herudover er der både for bænkpres og dødløft også lavet en progression som varer 12 uger (4 pas pr uge – i alt 48 pas). Det eneste du skal gøre er at indtaste din 1RM i squat, bænkpres og dødløft og så gør excel-arket resten for dig – og gør et printbart program klar til dig

Læs alt om Squat Mania 2.0 her: https://styrkmig.dk/squat-mania-ii-12-ugers-udvidet-cyklus/

Programmet har vi allerede testet på flere af vores kunder, hvilket der er kommet følgende resultater ud af:

Indkøbskurv
Scroll to Top