EP #135: Træningslivet efter at være blevet far – Steffen Fisker og Nichlas Lundgreen

Rundt om bordet: Nichlas Lundgreen, Michelle Lindop og Steffen Fisker

Hvad sker der med ens træning, når man bliver far?

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at ens liv ændrer sig markant, når man bliver far. Det gælder også for ens træningsliv.

Men det kan alligevel være svært at forestille sig eller forberede sig på. Er man dømt til et evigt liv med “dad bod”? Kan man træne? Hvor meget?

Det er selvfølgelig individuelt. Ikke desto mindre har vi spurgt et par af fædrene i STYRK – nemlig Steffen og Nichlas – om de vil dele deres egne erfaringer med at blive far, og hvordan det har påvirket et tidligere meget seriøst træningsliv.

Hvilke prioriteringer vil alle nybagte trænende fædre være nødt til at forholde sig til? Er der noget man kan forvente? Og er der noget man kan gøre, for at hvile bedre i sine prioriteringer?

Det tager vi en snak, der både indeholder generelle råd og personlig beretninger, om i denne episode.

(Vi har naturligvis også en episode på vej til mødrene.)

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top