EP #125: Hvordan skal du træne for styrke og muskelmasse, når du bliver ældre (del 2)? Med fysioterapeut Niklas Grundt

Rundt om bordet: Michelle Lindop og Niklas Grundt

Vi følger op på første episode med Niklas Grundt, hvor vi gik i dybden med, hvad der sker med kroppen gennem livet, og når vi kommer op i alderen.

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at kroppen degenererer langsom over tid, og det har også en betydning for, hvad vi kan forvente af vores træningsresultater i forhold til styrke og muskelmasse.

Men hvordan skal vi så træne mere specifikt? Og hvad er særligt for kvinder vs mænd? Det går vi i dybden med i denne episode og giver dig et indblik i “best practice”  for styrketræning, når kroppen begynder at vise tegn på aldring.

Shownotes:

Lyt til del 1 af podcasten her.

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top