EP #113: 7 tricks til at skabe nye vaner

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Michelle Lindop

Hvis du vil skabe varig forandring, så skab nye vaner.

At arbejde med de små ting du gør på daglig basis, ofte uden at være bevidst om det, kan ende med at gøre en kæmpe forskel i dit liv.

Men hvis ens vaner sker på automatpilot, hvordan ændrer man dem så? Hvordan skaber man nye, gode vaner?

I denne episode deler Michelle og Nikolaj 7 “hacks” til hvordan du kan skabe en ny vane – om det så er i forhold til træning, kost eller noget helt tredje. Vaner følger nemlig samme opskrift, og når du forstår den, kan du langt bedre bruge den vanebaserede computer i kraniet til din fordel, fremfor ulempe.

I denne episode snakker vi nærmere om disse 7 tricks til at skabe nye vaner:

  • Gør det tilgængeligt
  • Sæt bevægelsesvanen i forlængelse af en eksisterende adfærd
  • Gør succesen synlig
  • Sæt barren så lavt, at det er så nemt som muligt at komme i gang
  • Gør det meningsfuldt
  • Gør det attraktivt
  • Gør det i fællesskab

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top