EP #112: Nogle af de bedste råd, vi selv har fået

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Michelle Lindop

I Træningstimen har vi givet mange råd (og selvfølgelig sat dem i kontekst, for ellers er rådgivning ikke meget værd).

I denne episode er det så tid til at dele nogle af de gode råd, vi selv har fået eller er stødt på, og som har fået noget til at falde på plads for os. Vi har fokus på learnings i forhold til at være i en proces, og hvad vi håber du kan tage med fra disse råd.

I denne episode er det Michelle og Nikolaj, der sidder bag mikrofonerne til en snak om overtænkning, ACT og at lære mens man gør. Lyt med, og få råd til hvordan du står stærkere i din egen proces. 

I denne episode snakker vi blandt andet om disse råd:

  • ”Der er ingen garantier her i livet, andet end at vi skal dø”
  • ”You can overthink things, but you can’t overunderstand them”
  • ”Stop med at prøve at fikse andre”
  • ”Byg flyet mens du flyver det”
  • … Og mange flere

Følg Træningstimen på YouTube:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

Følg Træningstimen på Facebook:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

Giv os en anmeldelse!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top