268: De nye søvnanbefalinger – søvnforskerens bedste råd

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Birgitte Kornum.

Sundhedsstyrelsen har udgivet nye anbefaling for din søvn.

Og det er vigtigt, for søvn er en enormt overset faktor for både træning og sundhed – og nok den mest undervurderede vej til at bedre og sundere liv.

Derfor tager Nikolaj Bach en snak med søvnforsker Birgitte Kornum, der har været med til at udarbejde de nye søvnanbefalinger.

Og der er rigtig mange gode guldkorn i denne podcast fra Træningstimen, såvel som overraskende fakta om søvn, søvnbehov gennem livet, koffein og søvnmønster.

God fornøjelse med at lytte – og sov godt!

(OBS: Denne podcast er optaget på en onlineforbindelse, så lyden er ikke så knivskarp som vanlig. Men med alle de guldkorn der bliver delt, tænker vi at det er okay 😉)

Find de nye søvnanbefalinger her:
https://www.sst.dk/da/Borger/En-sund-hverdag/Soevn/Anbefalinger-for-soevnlaengde

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top