252: Giver light sodavand hjertekarsygdom? 4 ting du skal vide om det nye studie

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Jonas Germann.

Giver light sodavand hjertekarsygdom?

Det skulle man tro, hvis man har læst overskrifterne de sidste dage, hvor et nyt videnskabeligt studie har fået en del opmærksomhed.

Men du kan godt slå koldt vand (eller sodavand…) i blodet. Der er nemlig 4 ting, som du skal være opmærksom på, når du læser om denne forskning.

Og dem deler vi med dig i denne episode, hvor Nikolaj har teamet op med Jonas Germann, der har dykket ned i det nye videnskabelige studie.

Find ud af hvad forskningen om light sodavand og hjertekarsygdom egentlig viser – og ikke viser.

(PS. Da vi gerne ville dele denne viden med dig hurtigt, er podcasten optaget gennem en online-forbindelse. Derfor er lyden ikke helt så knivskarp som den plejer at være.)

Shownotes: Det nye studie Ekspertudtalelser omkring studiet

Køb en t-shirt og støt podcasten: https://styrkmig.dk/vare/styrk-t-shirt/

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top