#250: “Jeg har aldrig…”, med Camilla og Nikolaj

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Camilla Andersen.

Har du nogensinde leget, “jeg har aldrig” i Fitness-edition?

Dette er episode 250 (!) af Træningstimen, og derfor skal der ske noget specielt. Så vi (Camilla og Nikolaj) har kastet os ud i et godt gammeldags drukspil.

Der er nemlig hældt Pepsi Max i glasset, mens vi skyder løs med “jeg har aldrig”-sætninger omkring vores egne erfaringer med træning og kost.

For hvis du tror, at vi har gjort alt rigtigt, bare fordi vi er personlige trænere, så kommer du til at blive overrasket. Vi fortæller nemlig røverhistorier omkring vores egen rejse gennem træning og sundhed, og hvad du kan lære af vores dumme skader, fejltagelser, mm.

God fornøjelse med at lytte – og skål!

Køb en t-shirt og støt podcasten:
https://styrkmig.dk/vare/styrk-t-shirt/

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top