#249: Sådan slutter du fred med vægtøgningen

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Camilla Andersen.

Nogle gange er det sundeste valg, du kan træffe for dig selv, at acceptere at du har taget på – eller at du kommer til det.

Men det kan være svært. Særligt fordi man i sundhedsdebatten og fitnesskulturen er vant til at se på vægttab som noget godt, og vægtøgning som noget dårligt.

Men hvad hvis du mentalt trives bedre, med en lidt højere vægt? Hvad hvis den vægt, hvor din spiseadfærd ikke afholder dig fra at leve det liv du ønsker, er højere end hvad du ser som idealvægten?

Og hvad fa’en er idealvægten i det hele taget? Hvad kommer den på bekostning af?

Med andre ord – hvordan kan du arbejde med at acceptere en vægtøgning, så dine tanker ikke kun skal kredse om kropsvægten?

Det snakker STYRKs VaneTerapeut Camilla Andersen og Nikolaj Bach om i denne episode, som indeholder en masse gode spørgsmål til dig, der gerne vil slutte fred med at tage på i vægt.

Køb en t-shirt og støt podcasten: https://styrkmig.dk/vare/styrk-t-shirt/

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top