#239: Hvad spiser vi på en dag? Og hvad fa’en du kan bruge det til

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Camilla Andersen.

“What I eat in a day”-videoer er lige så populære, som det er blevet populært at udskælde dem for at være ubrugbare.

Men som med så meget andet, ligger sandheden et sted derimellem.

For hvor du naturligvis ikke kommer til at ligne en anden person, bare fordi du spiser ligesom dem, så kan der stadig være masser af værdi i at lade sig inspirere af de principper de bruger i deres kosttilgang.

Derfor deler vi (Camilla og Nikolaj) hver vores dagskost i denne episode.

… Uden kalorier og præcise mængder angivet – for dem kan du alligevel ikke bruge til noget – men med fokus på hvilke værktøjer og praktiske guidelines vi benytter os af, som du kan tage med til din egen tilgang.

Køb en t-shirt og støt podcasten:
https://styrkmig.dk/vare/styrk-t-shirt/

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top