#236: 6 selvopfyldende profetier, der saboterer dine mål

Rundt om bordet: Nikolaj Bach og Camilla Andersen.

“Varigt vægttab er umuligt for 95 % af mennesker!”

“Pas på med at løfte med ryggen.”

“Når man bliver ældre, så falder forbrændingen jo.”

“Nogle af os tager jo på, bare ved at gå forbi bageren.”

Måske har du hørt nogle af disse påstande. Måske du endda tror på flere af dem, som rigtig mange mennesker gør?

Problemet er bare, at påstandene er unuancerede, hvis ikke direkte usande.

Og værre endnu, så bliver sådanne påstande ofte til selvopfyldende profetier, der ender med at gå i opfyldelse, FORDI vi tror på dem.

I denne podcast gør Nikolaj Bach og VaneTerapeut Camilla Andersen op med disse påstande, og forklarer hvorfor de er forkerte.

… Og mindst lige så vigtigt, forklarer de hvilke årsager, der i virkeligheden er på spil, og hvordan du undgår at lade dem begrænse dig unødigt. God fornøjelse med at lytte!

Du kan også se den på Youtube lige her:

 

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ YOUTUBE:

Nogle emner gør sig bare bedre på video end på podcast. Derfor kan du også følge med i Træningstimen på YouTube, hvor vi deler ud af træningsråd og tekniske tricks til dine øvelser. Følg med her.

FØLG TRÆNINGSTIMEN PÅ FACEBOOK:

Har du spørgsmål til denne episode, eller forespørgsler til næste afsnit – og lyst til at være en del af et evidensbaseret community, hvor du kan lære om træning og kost? Så join den lukkede gruppe ”Træningstimen” på facebook her.

GIV OS EN ANMELDELSE!

Hvis du har nydt at lytte til Træningstimen, så vil vi sætte rigtig stor pris på hvis du vil hjælpe os med at få podcasten endnu bredere ud, ved at give os en anmeldelse på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/tr%C3%A6ningstimen/id1447752231?mt=2

Indkøbskurv
Scroll to Top